ΠΙΤΖΑΜΕΣ - ΝΥΧΤΙΚΑ

Για άνετο και ξεκούραστο ύπνο όλες τις εποχές του χρόνου, ανακαλύψτε υψηλής ποιότητας πιτζάμες, νυχτικά και ρόμπες σε όμορφα σχέδια και χρώματα από την IDER. Επιλέξτε μεγάλη ποικιλία σε καλοκαιρινά νυχτικά, καλοκαιρινές πιτζάμες, καλοκαιρινές ρόμπες, χειμωνιάτικα νυχτικά, χειμωνιάτικες πιτζάμες, χειμωνιάτικες ρόμπες και σετ πιτζάμες - ρόμπες από σατέν, fleece και βαμβάκι, για όλα τα μεγέθη και τα γούστα.

208 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σελίδα
ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

 

Πιτζάμες - Νυχτικά - Ρόμπες FAQs

Οι πιτζάμες είναι ένα είδος ρούχων που συνήθως φοριούνται κατά τη διάρκεια του ύπνου ή της ανάπαυσης στο σπίτι. Συνήθως αποτελούνται από ένα άνετο, χαλαρό παντελόνι και ένα ασορτί πάνω μέρος. Οι πιτζάμες είναι κατάλληλες για να κρατάνε το σώμα ζεστό και άνετο κατά τη διάρκεια της νυκτερινής ξεκούρασης.

Ο όρος "πιτζάμες" πιθανόν να προέρχεται από την Περσική λέξη "پايجامه" (παϊτζάμε), η οποία περιγράφει παρόμοια ρούχα που φοριόντουσαν στην ανατολική περιοχή του κόσμου. Στη διάρκεια της ευρωπαϊκής ιστορίας, οι πιτζάμες εισήλθαν στη μόδα κατά τον 17ο αιώνα μέσω των ανατολικών πολιτισμών και σταδιακά έγιναν δημοφιλείς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα, οι πιτζάμες διατίθενται σε διάφορα σχέδια, χρώματα και υφάσματα και αποτελούν συνηθισμένο είδος ρούχου για την άνετη ύπνωση και χαλάρωση στο σπίτι.

Οι πιτζάμες δεν είναι απαραίτητες για έναν καλό βραδινό ύπνο, αλλά η επιλογή τους εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε ατόμου. Κάποιοι προτιμούν να φορούν πιτζάμες κατά τη διάρκεια του ύπνου για λόγους άνεσης, υγιεινής και ζεστασιάς, ενώ άλλοι προτιμούν να κοιμούνται χωρίς πιτζάμες ή να φορούν ελαφριά εσώρουχα ή νυχτικά.

Ορισμένα οφέλη της φοράς πιτζάμας κατά τη διάρκεια του ύπνου περιλαμβάνουν:
 • Άνεση: Οι πιτζάμες μπορούν να προσφέρουν μια επιπλέον αίσθηση άνεσης και ελευθερίας κινήσεων κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 • Ζεστασιά: Εάν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, η φορά πιτζάμας μπορεί να βοηθήσει να διατηρηθεί η σωστή θερμοκρασία του σώματος και να κρατηθεί ζεστός κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 • Υγιεινή: Φορώντας πιτζάμες, μπορεί να περιοριστεί η επαφή του δέρματος με τα σεντόνια και το στρώμα, προστατεύοντας έτσι το κρεβάτι από τον ιδρώτα και τυχόν βακτηριακές λοιμώξεις.

Ωστόσο, κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προτιμήσεις και αντιλήψεις για τον ύπνο. Αν κάποιος προτιμά να κοιμάται χωρίς πιτζάμες και αισθάνεται άνετα και ξεκούραστος έτσι, τότε δεν υπάρχει λόγος να τις φοράει. Το σημαντικότερο είναι να επιλέξετε ό,τι σας βοηθά να έχετε έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο.

Ναι, οι πιτζάμες μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του ύπνου σας, αλλά η επίδρασή τους εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την επιλογή της πιτζάμας που φοράς και την ποιότητα του ύπνου:

 • Άνεση: Αν οι πιτζάμες είναι άνετες και δεν περιορίζουν τις κινήσεις σας, τότε μπορεί να βοηθήσουν στην επίτευξη καλύτερης ποιότητας ύπνου, αφού νιώθετε άνετα στο κρεβάτι.
 • Θερμότητα: Ανάλογα με την κλιματική ζώνη και την εποχή, η επιλογή πιτζάμας μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του σώματος, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς.
 • Ψυχολογικός παράγοντας: Για ορισμένους ανθρώπους, φορώντας πιτζάμες πριν από τον ύπνο, δημιουργείται μια ρουτίνα που τους βοηθά να χαλαρώσουν και να προετοιμαστούν για τον ύπνο.

Ωστόσο, αν δεν νιώθετε άνετα με πιτζάμες ή αν σας ενοχλούν κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορείτε να επιλέξετε να κοιμάστε χωρίς πιτζάμες. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι να διασφαλίσετε ότι η επιλογή των ρούχων σας διευκολύνει έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Ο καλύτερος τρόπος για να καθορίσετε ποιες είναι οι καλύτερες πρακτικές για εσάς είναι να δοκιμάσετε διάφορες επιλογές και να παρατηρήσετε πώς επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου σας.

Η συχνότητα πλυσίματος των πιτζαμών σας εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, τις συνθήκες που τις φοράτε και τις ατομικές ανάγκες υγιεινής. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές που μπορείτε να ακολουθήσετε:

 • Αλλαγή πιτζάμας καθημερινά: Εάν ιδρώνετε πολύ κατά τη διάρκεια του ύπνου ή έχετε δερματικά προβλήματα, θα ήταν καλό να αλλάζετε πιτζάμα καθημερινά.
 • Αλλαγή πιτζάμας κάθε 2-3 ημέρες: Εάν δεν ιδρώνετε πολύ και δεν έχετε ειδικούς δερματικούς προβληματισμούς, μπορείτε να φοράτε την ίδια πιτζάμα για 2-3 βράδια πριν την αλλάξετε.
 • Χρήση ποιοτικών υφασμάτων: Υφάσματα όπως το βαμβάκι είναι αντιβακτηριακά και αντιαλλεργικά, και επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Επιλέγοντας πιτζάμες από ποιοτικά υφάσματα, μπορείτε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης πριν χρειαστεί να τις πλύνετε.
 • Πλύσιμο: Πλύνετε τις πιτζάμες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Το συνηθισμένο πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30°C ή 40°C είναι αρκετό για να κρατήσει τις πιτζάμες καθαρές και φρέσκες. Κατά την πλύση, επίσης, θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση υπερβολικής ποσότητας απορρυπαντικού και μαλακτικού, καθώς αυτά μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα. Στεγνώνοντας τις πιτζάμες σε καλά αεριζόμενο χώρο, βοηθάτε να αποφύγετε την πρόσληψη οσμών.

Εν τέλει, η καθαριότητα των πιτζαμών είναι σημαντική για την υγιεινή σας και την άνεση σας κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά η συχνότητα πλυσίματος εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και τις συνθήκες του καθενός.

Όταν αγοράζετε πιτζάμες, υπάρχουν μερικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τα κατάλληλα και άνετα ρούχα για τον ύπνο και την ανάπαυσή σας. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

 • Ύφασμα: Προτιμήστε φυσικά υφάσματα, όπως βαμβάκι, λινό ή μοντάλ, καθώς είναι διέποντα, απορροφούν τον ιδρώτα και μειώνουν τον κίνδυνο ερεθισμών του δέρματος.
 • Εφαρμογή: Επιλέξτε πιτζάμες με άνετη εφαρμογή που δεν περιορίζουν τις κινήσεις σας και σας επιτρέπουν να ξεκουράζεστε άνετα.
 • Σχεδιασμός: Επιλέξτε τον σχεδιασμό που σας αρέσει και σας κάνει να αισθάνεστε χαλαρωμένοι και ευχάριστα πριν τον ύπνο.
 • Μέγεθος: Σιγουρευτείτε ότι επιλέγετε το κατάλληλο μέγεθος για να αποφύγετε την περίτεχνη εφαρμογή ή την πολύ σφιχτή εφαρμογή.
 • Άνεση κατά τη δοκιμή: Δοκιμάστε τις πιτζάμες πριν τις αγοράσετε για να διαπιστώσετε ότι είναι άνετες και σας καλύπτουν σωστά.
 • Φροντίδα προϊόντος: Ελέγξτε τις οδηγίες πλυσίματος και φροντίδας του κατασκευαστή για να διασφαλίσετε ότι θα διατηρήσετε τις πιτζάμες σας σε καλή κατάσταση.
 • Κλίμα: Εάν ζείτε σε καυτό και υγρό κλίμα, μπορεί να προτιμάτε λεπτότερα υφάσματα και απλούστερα σχέδια για μεγαλύτερη άνεση και διαπνοή.

Το σημαντικότερο είναι να επιλέξετε πιτζάμες που θα είναι άνετες και κατάλληλες για εσάς και που θα σας βοηθήσουν να έχετε έναν καλό ύπνο και μια ξεκούραστη ανάπαυση.

Οι πιτζάμες και τα νυχτικά είναι δύο διαφορετικοί τύποι ρούχων που σχετίζονται με τον ύπνο και την άνεση κατά τη νυκτερινή ξεκούραση, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές στον σχεδιασμό και τη χρήση τους:

Πιτζάμες:

 • Οι πιτζάμες είναι συνήθως σύνολα δύο τεμαχίων που αποτελούνται από ένα πουκάμισο ή μπλούζα και ένα παντελόνι. Επίσης, υπάρχουν πιτζάμες με σορτς αντί για παντελόνι.
 • Οι πιτζάμες προσφέρουν άνεση και ευελιξία κατά τη διάρκεια του ύπνου και επιτρέπουν εύκολη κίνηση.
 • Είναι πιο φιλικές προς το κοινό και συνηθίζονται στην καθημερινή ζωή για τον ύπνο.

Νυχτικό:

 • Τα νυχτικά είναι μονοκόμματα ρούχα που φοριούνται για τον ύπνο. Μπορεί να είναι σε στυλ φόρεμα ή ρόμπα, με κοντά ή μακριά μανίκια, ανάλογα με το σχέδιο.
 • Συνήθως είναι φτιαγμένα από μαλακά και άνετα υφάσματα για την άνεση κατά τη νυκτερινή ανάπαυση.
 • Τα νυχτικά μπορεί να προσφέρουν μια πιο φινετσάτη εμφάνιση και να θεωρούνται πιο "γυναικεία" από ορισμένους.

Και οι δύο επιλογές είναι κατάλληλες για τον ύπνο και επιλέγονται ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και την άνεση του κάθε ατόμου. Κάποιοι προτιμούν τις πιο συμβατικές πιτζάμες, ενώ άλλοι προτιμούν τα νυχτικά ή τις ρόμπες για τον ύπνο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα και χαλαρωμένοι κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.

Η επιλογή μεταξύ πιτζάμας και νυχτικού στο μαιευτήριο εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, τις συνθήκες και τις παροχές του μαιευτηρίου, καθώς και τον τρόπο που αισθάνεστε άνετα και χαλαρωμένοι.

Πιτζάμες:

 • Οι πιτζάμες παρέχουν άνεση και επιτρέπουν την ελεύθερη κίνηση, κάτι που μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο κατά τη διάρκεια της διαμονής στο μαιευτήριο.
 • Συνήθως έχουν φαρδιά εφαρμογή και είναι κατασκευασμένες από άνετα υφάσματα, όπως βαμβάκι, που είναι κατάλληλο για τη διαπνοή του δέρματος.
 • Οι πιτζάμες μπορούν να φανούν πιο φιλικές προς το κοινό, καθώς είναι πιο συνηθισμένες στην καθημερινή ζωή.

Νυχτικό:

 • Τα νυχτικά συνήθως είναι πιο επίσημα και μπορεί να προσφέρουν μια αίσθηση πιο προσεγμένης εμφάνισης.
 • Συνήθως είναι φτιαγμένα από μαλακά και άνετα υφάσματα, αλλά η εφαρμογή τους μπορεί να είναι λίγο πιο περιοριστική συγκριτικά με τις πιτζάμες.
 • Σε ορισμένες χώρες ή μαιευτήρια, ίσως παρέχονται νυχτικά για τις νοσηλευόμενες που μπορούν να τα φορούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Και οι δύο επιλογές είναι αποδεκτές και καθορίζονται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Επιλέξτε αυτό με το οποίο νιώθετε πιο άνετα και χαλαροί κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο μαιευτήριο. Αξίζει να ενημερωθείτε εκ των προτέρων για τις παροχές και τις οδηγίες του μαιευτηρίου σχετικά με την ενδυμασία, ώστε να είστε προετοιμασμένοι.

Αν και μπορείτε να φοράτε τα κανονικά σας ρούχα για να κοιμηθείτε, η επιλογή να φοράτε νυχτικά ή πιτζάμες είναι συνήθως πιο κατάλληλη και άνετη για τον ύπνο. Τα κανονικά ρούχα, όπως τα τζιν, τα πουκάμισα ή τα φορέματα, συνήθως σχεδιάζονται για καθημερινή χρήση και τις δραστηριότητες της ημέρας, ενώ τα νυχτικά και οι πιτζάμες είναι σχεδιασμένα ειδικά για τον ύπνο.

Ορισμένοι λόγοι για τους οποίους οι πιτζάμες ή τα νυχτικά είναι προτιμότερα για τον ύπνο περιλαμβάνουν:

 • Άνεση: Τα νυχτικά και οι πιτζάμες συνήθως είναι φτιαγμένα από μαλακά και άνετα υφάσματα που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 • Ελευθερία κινήσεων: Τα νυχτικά και οι πιτζάμες είναι σχεδιασμένα να επιτρέπουν ευέλικτη κίνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ ορισμένα κανονικά ρούχα μπορεί να περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων σας.
 • Διαπνοή: Τα υλικά των νυχτικών και των πιτζαμών είναι συνήθως από διέοντα υφάσματα, ώστε ναπροσφέρουν άνετη νυκτερινή ανάπαυση.

Φυσικά, αν θέλετε να φοράτε τα κανονικά σας ρούχα για να κοιμηθείτε και αισθάνεστε άνετα με αυτό, μπορείτε να το κάνετε. Η επιλογή της ενδυμασίας για τον ύπνο είναι καθαρά προσωπικό θέμα και εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας για έναν άνετο ύπνο.

Το καλύτερο υλικό για νυχτικά εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του δέρματός σας. Ωστόσο, ορισμένα από τα πιο δημοφιλή υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή νυχτικών είναι τα ακόλουθα:

 • Βαμβάκι: Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά για νυχτικά και πιτζάμες. Το βαμβάκι είναι φυσικό, μαλακό και αναπνέει, καθιστώντας τα νυχτικά άνετα και κατάλληλα για όλες τις εποχές.
 • Μοντάλ: Το μοντάλ είναι μία φυσική ίνα που παράγεται από ξυλοπολτό. Είναι μαλακό, απαλό και δροσερό, προσφέροντας άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 • Λινό: Το λινό είναι μία φυσική ίνα από το φυτό του λιναριού. Είναι δροσερό και διαπνέει εξαιρετικά, καθιστώντας το ιδανικό για τις ζεστές και υγρές εποχές.
 • Μετάξι: Το μετάξι είναι μια πολυτελές επιλογή για νυχτικά, καθώς είναι απαλό και λαμπερό. Προσφέρει εξαιρετική αίσθηση στο δέρμα, αλλά πρέπει να προσέχετε κατά τη φροντίδα του.

Όταν επιλέγετε υλικό για τα νυχτικά σας, επιλέξτε κάτι που είναι άνετο και διέπον. Αποφύγετε συνθετικά υλικά που μπορεί να προκαλέσουν ιδρώτα και ερεθισμούς. Επίσης, διαλέξτε χρώματα και σχέδια που σας αρέσουν, καθώς αυτό θα βοηθήσει να νιώθετε άνετα και χαλαρωμένοι κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η απόφαση να φοράτε ή όχι εσώρουχα κάτω από το νυχτικό σας είναι καθαρά προσωπική και εξαρτάται από τις προτιμήσεις και την άνεσή σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες για αυτό και η επιλογή ανήκει αποκλειστικά σε εσάς.

Ορισμένοι άνθρωποι προτιμούν να φορούν εσώρουχα κάτω από τα νυχτικά τους για λόγους υγιεινής ή για να νιώθουν πιο άνετα και καλυμμένοι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Άλλοι, από την άλλη πλευρά, προτιμούν να κοιμούνται χωρίς εσώρουχα, έτσι ώστε η επιδερμίδα τους να αναπνέει και να μειώνεται τον κίνδυνο ερεθισμών.

Εάν αποφασίσετε να φοράτε εσώρουχα κάτω από το νυχτικό σας, επιλέξτε εσώρουχα που είναι άνετα και φτιαγμένα από μαλακά υλικά, ώστε να μην περιορίζουν την κίνησή σας και να μην προκαλούν δυσφορία κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, ο στόχος είναι να επιλέξετε νυχτικά που σας προσφέρουν άνεση και σας βοηθούν να έχετε μια ξεκούραστη νύχτα ύπνου.

Για να κάνετε το νυχτικό σας να διαρκεί περισσότερο και να διατηρεί την ποιότητά του, μπορείτε να λάβετε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές:

 • Επιλέξτε καλής ποιότητας υλικά: Επιλέξτε νυχτικά που είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά. Τα φθηνά ή μέτρια υλικά μπορεί να φθαρούν γρηγορότερα και να μην αντέχουν την καθημερινή φορά και πλύση.
 • Ακολουθείτε τις οδηγίες φροντίδας: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες φροντίδας του κατασκευαστή και ακολουθήστε τες. Συνήθως, τα νυχτικά χρειάζονται απαλό πλύσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προτιμάται να αποφεύγετε το στεγνωτήριο.
 • Μην υπερβάλλετε με χημικά προϊόντα: Χημικά προϊόντα όπως λευκαντικά ή μαλακτικά μπορεί να προκαλέσουν φθορά στα υφάσματα. Χρησιμοποιείτε απαλά απορρυπαντικά χωρίς χημικά πρόσθετα.
 • Κρεμάστε το νυχτικό σωστά: Μετά το πλύσιμο, κρεμάστε το νυχτικό για να στεγνώσει, αντί να το στεγνώσετε στο στεγνωτήριο. Αποφύγετε το να το απλώνετε άμεσα στον ήλιο, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει φθορά των υλικών.
 • Αποφύγετε αιχμηρά αντικείμενα: Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε το νυχτικό σας ως εσώρουχο κάτω από άλλα ρούχα καθώς τα κλιπ των σουτιέν μπορεί να προκαλέσουν φθορά στο ύφασμα.
 • Μεταχειριστείτε το με προσοχή: Κατά την αφαίρεση και φόρεμα του νυχτικού, αποφεύγετε τραβήγματα ή αιχμηρά αντικείμενα.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του νυχτικού σας και να διατηρήσετε την ποιότητά του για περισσότερο καιρό.

Ναι, μπορείτε να φορέσετε τα νυχτικά σας εκτός της κρεβατοκάμαρας αν θέλετε ή αν αισθάνεστε άνετα να τα φοράτε και σε άλλες στιγμές της ημέρας. Τα νυχτικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για την άνετη νυκτερινή ανάπαυση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να φορεθούν και σε άλλες καταστάσεις.

Μερικοί λόγοι που κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να φορούν τα νυχτικά τους εκτός της κρεβατοκάμαρας περιλαμβάνουν:
 • Άνεση: Τα νυχτικά συνήθως είναι φτιαγμένα από μαλακά και άνετα υφάσματα, και πολλοί τα θεωρούν άνετα για χαλάρωση και ξεκούραση, όχι μόνο για τον ύπνο.
 • Στυλ: Υπάρχουν πολλά στυλ νυχτικών που είναι όμορφα και κομψά, και ορισμένοι ανθρώποι τα φορούν για να αισθάνονται άνετα και όμορφα ακόμη και στο σπίτι.
 • Μέρος της ρούτινας ομορφιάς: Κάποιοι ανθρώποι ενσωματώνουν τα νυχτικά τους στην καθημερινή τους ρούτινα ομορφιάς ή χαλάρωσης, όπως κατά τη διάρκεια των πρωινών ή απογευματινών τους δραστηριοτήτων.

Φυσικά, αυτό είναι καθαρά θέμα προσωπικών προτιμήσεων. Αν νιώθετε άνετα φορώντας τα νυχτικά σας έξω από την κρεβατοκάμαρα και απολαμβάνετε την ευελιξία και την άνεση τους, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην τα φοράτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όταν αγοράζετε μια ρόμπα, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για να επιλέξετε το κατάλληλο κομμάτι που θα σας προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν:

 • Υλικό: Επιλέξτε μια ρόμπα που είναι φτιαγμένη από μαλακό και άνετο υλικό, όπως βαμβάκι, μοντάλ, βαμβακερό φλις ή μικροπολαρ. Επιλέξτε το υλικό ανάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις σας για ζεστασιά ή διαπνοή.
 • Μήκος: Επιλέξτε το μήκος της ρόμπας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και την πρακτικότητα. Οι ρόμπες διατίθενται σε διάφορα μήκη, από πολύ μακριά που φτάνουν κάτω από τα γόνατα μέχρι μικρότερα που φτάνουν μόλις πάνω από το γόνατο.
 • Στυλ: Επιλέξτε ένα στυλ που σας αρέσει και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Οι ρόμπες διατίθενται σε ποικίλες εκδοχές, όπως κλασικές, με κουκούλα, με κέντημα, με κομψά σχέδια κ.ά.
 • Εφαρμογή: Επιλέξτε μια ρόμπα που έχει την εφαρμογή που σας κάνει να νιώθετε άνετα. Αν προτιμάτε την ελεύθερη εφαρμογή, διαλέξτε μια ρόμπα που είναι πιο φαρδιά και χαλαρή.
 • Λεπτομέρειες: Εξετάστε τις λεπτομέρειες της ρόμπας, όπως τα κουμπιά, τις τσέπες, τη διακόσμηση και τον τρόπο κλεισίματος. Βεβαιωθείτε ότι οι λεπτομέρειες προσθέτουν στυλ και λειτουργικότητα.
 • Χρώμα και σχέδια: Διαλέξτε χρώματα και σχέδια που σας αρέσουν και αντιστοιχούν στον προσωπικό σας στυλ.
 • Εποχή: Ανάλογα με την εποχή και το κλίμα της περιοχής σας, επιλέξτε μια ρόμπα που είναι κατάλληλη για τον χειμώνα ή το καλοκαίρι.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να επιλέξετε μια ρόμπα που θα σας αρέσει και θα σας προσφέρει άνεση και ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της χρήσης της.

Payments
Handcrafted by Netsteps