Τρόποι Αποστολής

ΑΤΤΙΚΗ
Παράδοση ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 5 εργάσιμων ημερών .--- COURIER SPEEDEX ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.--- ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΩΡΕΑΝ (για αποστολές άνω των 39€), αλλιώς κόστος 3,25€ 

ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
Παράδοση ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 5 εργάσιμων ημερών.--- COURIER SPEEDEX ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.--- ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΩΡΕΑΝ (για αποστολές άνω των 39€), αλλιώς κόστος 3,25€

EKTOΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Θα γνωστοποιείται η παράδοση κατά περίπτωση.--- COURIER.---  Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής των χρεώσεων λόγω αυξημένου βάρους ή όγκου του δέματος.

Παραγγελίες που ξεπερνούν τα 39 €, στέλνονται ΔΩΡΕΑΝ εντός Ελλάδας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εργάσιμες μέρες από 09.00πμ - 16.00μμ, αφού προηγουμένως έχει επικοινωνήσει η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών με τον πελάτη για να καθοριστεί η ώρα της παράδοσης. 

BoxNow Αποστολή:

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΩΡΕΑΝ (για αποστολές άνω των 39€), αλλιώς κόστος 2,00€ 

Για την Αττική και Ηπειρωτική Ελλάδα παραλαμβάνετε στο Locker της επιλογής σας την επόμενη εργάσιμη μέρα από την αποστολή.

Για τη Νησιωτική Ελλάδα (μόνο Κρήτη επί του παρόντος) παραλαμβάνετε στο Locker της επιλογής σας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.

 

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική της δικής του επιλογής, θα πρέπει να μας έχει προηγουμένως ενημερώσει. Αναφέρουμε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν οι χρεώσεις που εμείς έχουμε εξασφαλίσει και αναγράφονται παραπάνω. 

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κίνδυνο & ευθύνη του πελάτη.